Mazda su neki od Vas primetili da ove subote nije bilo posta, na zalost nisam imala ideju sta bih Vam pisala. Prosto, kada nisam inspirisana moji tekstovi nisu tako dobri. Ove subote mozete ocekivati post jer mi je juce sinula divna ideja, ali cekacemo njeno vreme.

Osim te ideje, juce smo, za promenu Filip i ja obavili slikanje na javnom mestu – u parku. Sa obzirom da proslih par puta slikanje je bilo na zavucenim mestima, i ako bi se slucajno pojavio neki prolaznik koji bulji, mene bi bilo jako sramota i zaustavili bi slikanje dok se taj neko ne izgubi iz vidika.Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetMedjutim, juce je bila druga prica. Prosto sam prihvatila to da ako zelim da nastavim sa ovim radom, moracu sramotu da spakujem u neku kutiju, jer pogleda stranaca ce uvek biti, a ja ne mogu kao mis da se krijem po zabacenim delovima kako bih obavila fotkanje. Osim toga, previse je dobrih javnih lokacija za fotkanje da bih se ja krila po skrivenim coskovima i dvoristima. Uostalom, ne slikam se gola, Boze moj. 😀Processed with VSCO with a4 presetOvoga puta sam za Vas pripremila nesto elegantniji look. Na sebi nosim MANGO pantalone i BERSHKA sako.

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetDetalji: H&M kais, a tasna je iz SECOND HAND shopa. Marka je M.C.A young fashion – nikad cula. Sat NEWYORKER.Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetNaziv posta je “E na kvadrat” iz razloga – na sledecim fotografijama cete videti iste odevnu kombinaciju + beli top, ali sa PUMA patikama, i drugacijom (NEWYORKER) tasnom. Znaci ova kombinacija moze biti nosena i u toku dana – everyday style. A sa ovim GLAMOROUS (ili bilo kojim drugim) stiklama, mozete otici na dobru zurku, veceru ili koktel. Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetDakle… ELEGANCE + EVERYDAY = E²

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: