Promena koja ce Vam doneti uspeh u vezi

Jeste li se ikada zapitali zašto uvek nailazite na “iste” muškarce… kad kažem “iste” mislim na njihovo isto ponašanje prema Vama, prema Vašoj vezi… iste priče su se i kod mene ponavljale.

Uletanje u krevet sa “nepoznatim” muškarcima, davanje sebe iskreno i potpuno u nadi da će ih moja dobrota i razumevanje osvojiti, i da će poželeti takvu devojku za sebe, i onda… fatalno zaljubljivanje u te iste, a kada osete da sam se zaljubila, njihove hladne reči i ponašanje zalediše i poslednju nadu da ce od nas nešto biti. Prodje jedan, dodje drugi, samo priča ista, nepromenjena. Lapsus za lapsusom, i onda kreneš da se pitaš šta sa tobom nije u redu. Gde grešiš? Dobra si, fina, puna razumevanja, u krevetu dajes maximum, pa gde je onda greška?

I nije kao što svi sad verovatno mislite – dala si se previše brzo. To je jedna, maltene, totalno nebitna činjenica. Slažem se da ideja nije najbolja, ali nije ni od presudnog značaja.

Ja pamtim samo dve veze koje su bile završene sa moje strane. Dve sa tudje, a ostalo… ostalo nisu ni bile veze. I ako sam ja to više nego išta želela. Ali znate šta je jače od želje? Sada ćete saznati.

I tako, slomljena po ko zna koji put, umorna više od truda da budem najbolja, reših da izbrišem muško iz života, dok ne shvatim u čemu je j****i problem. Posvetih se sebi i knjigama. I tu, u knjigama i pričama pametnih ljudi koje slušah na yt-u, shvatih gde grešim i protiv koga se borim. I to ne beše neki slabić. Sabrah malo sve, i shvatih da je moj neprijatelj već jako narastao, i da me je svaki put porazio bez da sam bila svesna toga. Dok trepnem, eto mene na dnu, zbunjena i skrhana totalno. Ustanem posle nekog vremena, krenem dalje, poletim, i opet isto. Dok sam trepnula, ja dole. Šta se dešava koji moj?! Upoznajte našeg neprijatelja – Gosn. Strah.

Pri svakoj novoj prilici da se ostvarim kao nečija voljena devojka, ja sam se bojala da će svaki potencijalni dečko otići i sjebati me. Jedna takva priča posadi seme straha u Vama, i kroz svaku novu, strah raste jer ga Vi zalivate svojim suzama. Kako pobediti to? Oružje protiv straha ste Vi sami. Lečite svoj um, i kada Vas strah obuzme, jednostavno naučite da ga pošaljete u 3 lepe p***e materine. Najbolje bi bilo da za to vreme, dok ga potpuno ne porazite, ne ulazite u ljubavne romanse. Dajte sebi vremena da izlečite Vaše srce, dušu i um. Kada to završite, spremni ste za novi početak. I iznenadićete se koliko se zapravo drugačije osećate u celoj priči. Ovo Vam pričam iz iskustva. Ono što je najbolje u svemu tome, moja prva “izlečena” veza se završila brakom.

Naravno, ne mogu da Vam kažem da je za uspešnu vezu dovoljno samo pobediti strah. Najvažnije je, ne samo kada su veze u pitanju, već sve Vaše, a to je da cenite i volite sebe pre svega. Ne kažem ni da ne treba nekada popustiti. Popustiće i Vaš partner. Mora! Ako Vi popuštate a on ne, tu nešto ne valja. I zato budite svesni da takav odnos nije ono što Vi zaslužujete, i kada se takav odnos završi, nemate za čim zaliti. Pak, ako morate koju suzu pustiti, pustite je. Ali svesni da Vi niste ništa izgubili.

Zato, ako ste se pitali kako pronaći partnera kojeg zaslužujete, prvo zaslužite sami sebe, pobedite strah i onda napred u dalje pobede. Jer za svakog od nas, negde neko čeka i postoji. Samo je pitanje vremena kada ćete ga/je naći. ♡

One thought on “Promena koja ce Vam doneti uspeh u vezi

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: